Home     |     Nieuws     |     Lesrooster

Praktische info     |     Over Winky     |     Contact

Lesrooster

De lessen van Winky Yoga worden gegeven op maandagavond. In de schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen.

Lestijden:
19.00-20.00 uur: Hatha Yoga
20.15-21.15 uur: Hatha Yoga intensief

De lessen worden gegeven in het Paramedisch Centrum in Zwijndrecht, Burgemeester de Bruïnelaan 140 (Anine Wink Coaching, tweede verdieping).

Elke les begint met een kort ontspanningsmoment, gevolgd door een warming-up. Tijdens de lessen komen verschillende yogahoudingen aan bod. Je werkt aan kracht, lenigheid en balans. Ook is er ruimte voor ademhalings- en meditatieoefeningen.

Tijdens de Hatha Yoga les wisselen de houdingen elkaar op een rustig tempo af en is er meer ruimte voor meditatieoefeningen. In het tweede lesuur zijn de houdingen intensiever en ligt het tempo hoger. Er komen veel houdingen uit de Ashtanga-yoga (poweryoga) aan bod. Beide lessen worden afgesloten met een eindontspanning.

Over winky

Mijn naam is Wilma Fleurke, maar door vrienden word ik ook wel Winky genoemd. Dan begrijp je gelijk waar de naam Winky Yoga vandaan komt.

Lees verder »»

Lessen

Elke les begint met een kort ontspanningsmoment, gevolgd door een warming-up. Tijdens de lessen komen verschillende yogahoudingen aanbod.

Lees verder »»

Voor wie

De lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil werken aan een soepel lichaam en een soepele geest. De yogalessen in Zwijndrecht zijn zowel geschikt voor beginnende als gevorderde yogi.

Lees verder »»

T: 06 22 70 60 46
E: info@winkyyoga.nl

© 2018. Winky Yoga Yogalessen. All rights reserved.

Designed by GWsites