Home     |     Nieuws     |     Lesrooster

Praktische info     |     Over Winky     |     Contact

Wilma Fleurke

Over Winky Yoga

Mijn naam is Wilma Fleurke, maar door vrienden word ik ook wel Winky genoemd. Dan begrijp je gelijk waar de naam Winky Yoga vandaan komt.

Ik woon samen met mijn man en kids in Zwijndrecht. Naast het geven van yogalessen werk ik als intern begeleider op een basisschool. In mijn vrije tijd ben ik (naast het beoefenen van yoga) graag aan het lezen, wandelen of zeilen.

Ruim tien jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van Hatha-yogalessen, op zoek naar meer rust en ontspanning. Grappig genoeg was het geen liefde op het eerste gezicht met yoga; door de rustige houdingen, leek ik soms juist nog onrustiger te worden in mijn hoofd. Ik ben toen een periode gestopt, om het op een later moment weer op te pakken. Wat ouder en wijzer bood de yoga mij wel wat ik zocht. Ik raakte zelfs zo verslingerd, dat ik besloot om de yogadocentenopleiding in Utrecht te gaan volgen. De opleiding heb ik in februari 2014 succesvol afgerond. Van september 2014 tot april 2015 heb ik yogalessen (Hatha en Ashtanga) verzorgd bij yogastudio Elements of Life in Dordrecht en vanaf medio 2015 verzorg ik mijn lessen vanuit Winky Yoga. In 2016 heb ik de verdiepingsopleiding voor yogadocenten in Utrecht afgerond (RYT 200).

Door yogales te geven, wil ik zoveel mogelijk mensen laten genieten van de voordelen van yoga. Op die manier hoop ik bij te dragen aan een positievere, relaxtere en fittere wereld.

Over winky

Mijn naam is Wilma Fleurke, maar door vrienden word ik ook wel Winky genoemd. Dan begrijp je gelijk waar de naam Winky Yoga vandaan komt.

Lees verder »»

Lessen

Elke les begint met een kort ontspanningsmoment, gevolgd door een warming-up. Tijdens de lessen komen verschillende yogahoudingen aanbod.

Lees verder »»

Voor wie

De lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil werken aan een soepel lichaam en een soepele geest. De yogalessen in Zwijndrecht zijn zowel geschikt voor beginnende als gevorderde yogi.

Lees verder »»

T: 06 22 70 60 46
E: info@winkyyoga.nl

© 2018. Winky Yoga Yogalessen. All rights reserved.

Designed by GWsites