Home     |     Nieuws     |     Lesrooster

Praktische info     |     Over Winky     |     Contact

Praktische informatie

 

Lesrooster
Het lesrooster en informatie over de inhoud van de lessen vind je hier.

Leslocatie
De lessen worden gegeven in het Paramedisch Centrum in Zwijndrecht, Burgemeester de Bruïnelaan 140 (zaal ‘De Ruimte’, op de tweede verdieping). Je kunt bij deze locatie gratis parkeren voor de deur en in de omgeving. Bij mooi weer worden de lessen soms in het Noordpark gegeven.

Tarieven
De kosten voor de lessen bedragen €90 voor 10 lessen. Wanneer je een les mist, kan hier helaas geen restitutie voor worden verleend.

Wil je liever af en toe een losse les volgen? De kosten hiervoor bedragen €62,50 voor 5 lessen (strippenkaart). Informeer van te voren even of er plek is.

De kosten voor een (eenmalige) proefles bedragen €5.

Wat trek ik aan?
Tijdens de les draag je gemakkelijk zittende (sport)kleding. Schoenen zijn niet nodig; yoga beoefen je op blote voeten. Tijdens de eindontspanning kun je afkoelen, het is daarom prettig om een vestje en sokken mee te nemen.

Wat neem ik mee?
Alles wat je nodig hebt voor de les is aanwezig. Als je het prettig vindt, kun je een eigen mat meenemen, maar dat hoeft natuurlijk niet. In principe drink je geen water tijdens de yogales (liever er na), maar wanneer het warm weer is, kun je desgewenst een flesje water meenemen.

Voor wie zijn de lessen bedoeld?
De lessen zijn bedoeld voor iedereen tussen de 16 en de 75 jaar oud, die wil werken aan een soepel lichaam en een soepele geest. De yogalessen in Zwijndrecht zijn zowel geschikt voor beginnende als gevorderde yogi. Als je een blessure hebt of een bepaalde houding niet kunt of wilt doen, zullen er tijden de les alternatieven geboden worden. Iedereen kan dus meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Hoe kan ik me aanmelden?
Wil je meer informatie of je aanmelden voor de yogalessen in Zwijndrecht?
Neem dan gerust contact met mij op.

Over winky

Mijn naam is Wilma Fleurke, maar door vrienden word ik ook wel Winky genoemd. Dan begrijp je gelijk waar de naam Winky Yoga vandaan komt.

Lees verder »»

Lessen

Elke les begint met een kort ontspanningsmoment, gevolgd door een warming-up. Tijdens de lessen komen verschillende yogahoudingen aanbod.

Lees verder »»

Voor wie

De lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil werken aan een soepel lichaam en een soepele geest. De yogalessen in Zwijndrecht zijn zowel geschikt voor beginnende als gevorderde yogi.

Lees verder »»

T: 06 22 70 60 46
E: info@winkyyoga.nl

© 2018. Winky Yoga Yogalessen. All rights reserved.

Designed by GWsites