Home     |     Nieuws     |     Lesrooster

Praktische info     |     Over Winky     |     Contact

Nieuws

We zijn weer gestart!

Na een korte lockdown mogen yogalessen inmiddels gelukkig weer gegeven worden. In de studio werken we met kleine groepen en zorgen we voor voldoende ventilatie, zodat iedereen veilig de lessen kan volgen. Komt het gerust zelf ervaren!  

Lees meer

Start buitenlessen 18 mei 2020

Ga je mee naar het park? Door de corona-crisis is de yogastudio (zoals het er nu naar uit ziet) tot 1 september gesloten. Vanaf 18 mei zullen de lessen daarom buiten plaats vinden, mits het weer het toe laat natuurlijk. De lessen worden gegeven op maandagavond om...

Lees meer

We zijn verhuisd!

We zijn verhuisd! Vanaf deze maand worden alle lessen gegeven in het Paramedisch Centrum in Zwijndrecht (tweede verdieping). Om deze nieuwe locatie te vieren ben je in augustus en september 2017 van harte welkom voor een gratis proefles (normaal 5 euro). Wil je de...

Lees meer

Nieuwe locatie

In januari ben ik met zwangerschapsverlof gegaan. Na een aantal weken heerlijk uitrusten, is op 27 februari 2017 onze mooie en lieve dochter Dani geboren. Na de bevalling moest ik het nog een poosje rustig aan doen, maar vanaf 29 mei 2017 zal ik zelf de lessen weer...

Lees meer

Het wordt voor mij een spannend jaar!

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Het wordt voor mij een spannend jaar, waarin we ons tweede kindje verwachten. Vanaf januari zal ik met zwangerschapsverlof gaan. De eerste twee lessen van januari worden verzorgd door Susan (ontspanningstherapie)....

Lees meer

We gaan weer starten

Na een lange en relaxte zomervakantie starten op maandag 22 augustus 2016 de lessen weer. Ik hoop iedereen dan weer uitgerust te mogen begroeten.

Lees meer

Winky Yoga op Facebook

Winky Yoga is nu ook op Facebook te vinden! Like de pagina en blijf op de hoogte van alle informatie met betrekking tot de lessen en leuke (yoga)nieuwtjes.

Lees meer

Gelukkig nieuwjaar

Winky Yoga wenst je een mooi, liefdevol, gezond en ontspannen 2016! Heb je goede voornemens gemaakt? Meer ontspannen, meer bewegen en minder stress? Yoga kan je daar zeker bij helpen. Geef je op voor een vrijblijvende proefles en ervaar het zelf.

Lees meer

De lessen zijn weer begonnen!

De lessen zijn weer begonnen! Op maandag 21 september starten er nieuwe lesblokken. Wil je ervaren wat yoga voor jou kan betekenen? Geef je dan snel op voor een proefles.

Lees meer

Vakantie

Vakantie! Vanwege de zomervakantie worden er op dit moment geen lessen gegeven. De lessen starten weer op maandag 24 augustus 2015. Meedoen? Je bent van harte welkom voor een proefles. Opgeven kan via: info@winkyyoga.nl.

Lees meer

De lessen zijn gestart!

De lessen zijn gestart! En gelukkig was en is de belangstelling groot. In beide lesgroepen zijn nog enkele plaatsen vrij. Kom gerust eens een (proef)les mee doen. Je profiteert dan nog steeds van het openingsaanbod (10% korting op de lessen van het eerste...

Lees meer

Winky Yoga start met yogalessen

Hoera, op 13 april 2015 start Winky Yoga met het verzorgen van yogalessen in Zwijndrecht. Ben jij erbij? Op deze site vind je alle informatie over de lessen en hoe je je aan kunt melden. Profiteer van de openingsactie: Je ontvangt eenmalig 10% korting op het lesgeld!...

Lees meer

Over winky

Mijn naam is Wilma Fleurke, maar door vrienden word ik ook wel Winky genoemd. Dan begrijp je gelijk waar de naam Winky Yoga vandaan komt.

Lees verder »»

Lessen

Elke les begint met een kort ontspanningsmoment, gevolgd door een warming-up. Tijdens de lessen komen verschillende yogahoudingen aanbod.

Lees verder »»

Voor wie

De lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil werken aan een soepel lichaam en een soepele geest. De yogalessen in Zwijndrecht zijn zowel geschikt voor beginnende als gevorderde yogi.

Lees verder »»

T: 06 22 70 60 46
E: info@winkyyoga.nl

© 2018. Winky Yoga Yogalessen. All rights reserved.

Designed by GWsites